Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Την Τρίτη έξω από το Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης για να σταματήσουμε τον Δημοκρατικό Τραγέλαφο

Αξιοποιώντας το δικαίωμα που της δίνει ο “νόμος” της κυβέρνησης της ΝΔ,η Δημοτική διοίκηση των “Δημοκρατών” του κ. Στέργιου Τσίρκα και των συν αυτώ “νεροκουβαλητών” δημοτικών συμβούλων, προσπαθεί να παγιώσει τις δια τηλεδιάσκεψης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεδριάσεις στις οποίες συζητούνται θέματα όπως αναμορφώσεις τεχνικού προγράμματος, εισηγήσεις για μισθώσεις,θεσμοθέτηση εθελοντικών ομάδων για την πολιτική προστασία, αναθέσεις σε δικηγορικό γραφείο εφέσεων σε αποφάσεις δικαστηρίων που “αποζημιώνουν” τις οικογένειες των νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι και πολλά άλλα.

Εκκρεμουσών των ενεργειών για την πορεία των αποκαταστάσεων και αποζημιώσεων των πρόσφατων πυρόπληκτων του Δήμου μας, τωναντιπλημμυρικών έργων που πρέπει να γίνουν, των ελέγχων στατικότητας και ασφάλειας των σχολικών κτιρίων (πτώση οροφής στο Δημοτικό Σχολείου του Βαρνάβα και στο νηπιαγωγείο του Γραμματικού), του ξεσηκωμού μιας ολόκληρης κοινότητας (Βαρνάβας)για τον οδικό αποκλεισμό της με επικίνδυνεςγια ατυχήματα “λύσεις”,η διοίκηση Τσίρκα θεωρεί αυτά τα θέματα “μικρής” σημασίας και άρα“ανάξια” για να συζητηθούν δια ζώσης, παρουσία των κατοίκων!

Καταγγέλλουμε την Δημοτική Διοίκηση Τσίρκα και καλούμε την υπόλοιπη μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση του Δήμου να μην νομιμοποιήσειαυτές τις πρακτικές με την συμμετοχή της σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις.

Καλούμε όλους τους δημότες και τα μέλη της αντιπολίτευσης, την Τρίτη 8 Οκτώβρη στις 15.30 έξω από το Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης, για να σταματήσουμε αυτόν τον αντιδημοκρατικό ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.