Σε σχολείο στο Κορωπί θα συνεχίσει τη φοίτησή της μία από τις κοπέλες που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμός της 14χρονης

«Όλα κύλησαν βατά» είπε η 14χρονη στον πατέρα της για την πρώτη ημέρα στο σχολείο μετά τον ξυλοδαρμό της στη Γλυφάδα. Με μεγάλη αγωνία και προβληματισμό περίμενε η 14χρονη την πρώτη ημέρα που θα πήγαινε σχολείο μετά τον ξυλοδαρμό της από συνομήλικές της στη Γλυφάδα.

Η νεαρή μαθήτρια ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι της έχοντας νωπές τις μνήμες της περιπέτειάς της, αλλά και κάποια σημάδια στο σώμα της που, αν και έχουν επουλωθεί, ακόμη μαρτυρούν τα όσα πέρασε το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου.

Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε στο iefimerida.gr ότι το παιδί του είχε μεγάλη αγωνία για την πρώτη ημέρα στο σχολείο, αλλά, όπως του είπε, «δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν βατά».

Πατέρας 14χρονης: Κανείς από τους γονείς των εμπλεκομένων στον ξυλοδαρμό δεν έχει ζητήσει συγγνώμη

«Δεν υπήρξε κάτι που να την ενόχλησε. Βρίσκεται στο πλαίσιο προσαρμογής και δεν είχαμε κάτι που να την πείραξε ή να ένιωσε φόβο. Αν και από την παρέα τής δράστιδος υπάρχουν δύο με τρία άτομα, ο σύλλογος διδασκόντων έχει κάνει καλή δουλειά και μαζί με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό υπάρχει μια σωστή προσαρμογή για το παιδί. Και αυτό που μου μετέφερε, ενώ πήγε με μεγάλη αγωνία, μου είπε ότι τα πράγματα πήγαν βατά».

Η μία από τις δράστιδες της επίθεσης μετά από απόφαση του σχολείου αποβλήθηκε και πλέον θα συνεχίσει τη φοίτησή της σε άλλο σχολείο, στο Κορωπί, ενώ η δεύτερη εμπλεκόμενη συνεχίζει προς το παρόν στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτά.

Όπως επισήμανε ο πατέρας του θύματος, μέχρι στιγμής κανείς από τους γονείς των εμπλεκομένων στον ξυλοδαρμό της κόρης του δεν έχει ζητήσει συγγνώμη, ούτε τηλεφώνησαν για να μάθουν πώς είναι η υγεία του παιδιού του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο πατέρας από τις αστυνομικές αρχές, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας και αναμένεται να φθάσει στα χέρια του εισαγγελέα, ενώ αυτό που περιμένει η οικογένεια της 14χρονης είναι η άσκηση διώξεων.

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.