Κινητοποίηση της αντιπολίτευσης έξω από το Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης για τις συνεδριάσεις των ΔΣ

Οι Πολίτες εν Δράσει έχουμε εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή μας με την εκμετάλλευση από τη δημοτική αρχή του νόμου της πανδημίας περί δυνατότητας διενέργειας των δημοτικών συμβουλίων με τηλεδιάσκεψη, χωρίς να συντρέχει κανένας ειδικός λόγος.

Ειδικά σε αυτή τη συγκυρία, μετά το νέο περιστατικό πτώσης οροφής σε σχολική μονάδα, αλλά και με πάρα πολλά σοβαρά ζητήματα στην ημερήσια διάταξη, θεωρούμε τις δια ζώσης συνεδριάσεις με δυνατότητα συμμετοχής των πολιτών αδιαπραγμάτευτη για τη δημοκρατική τους νομιμοποίηση.

Στην ίδια κατεύθυνση, αποτελεί πάγιο αίτημά μας η ζωντανή κάλυψη των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου ώστε να μπορούν οι δημότες να παρακολουθούν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν ακόμα και αν δεν είναι δυνατή η φυσική τους παρουσία.

Ως εκ τούτου, συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της αντιπολίτευσης την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 15.30 έξω από το Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης, για να απαιτήσουμε την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και καλούμε όλους τους δημότες να είναι εκεί μαζί μας!

Πολίτες Εν Δράσει

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.