Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη για Παύλο Βουτσίνο: Έπαθα σοκ, που “έφυγε”! Είχε μια σπάνια ασθένεια

«Έλιωνε από το αυτοάνοσο»

Ο θάνατος του ηθοποιού Παύλου Βουτσινού -πέθανε την ημέρα των γενέθλιων του μετά από δίχρονη ταλαιπωρία από αυτοάνοσο- συγκίνησε τους συναδέλφους του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον ALPHA και τον χαρακτήρισε ως ένα: «Καταπληκτικό παιδί και αξιόλογο ηθοποιό. Δυστυχώς είχε μια πολύ σπάνια ασθένεια και στο τέλος δεν τα κατάφερε».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγοντας ότι ήταν υπερταλαντούχο και έξυπνο παιδί: «Μεγάλο σοκ που έφυγε τόσο νέο αυτό το παιδί, είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε».

Η Ράνια Παπαδάκου στο διαδικτυακό της «αντίο» στον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο έγραψε με τρυφερότητα: «Ο Παύλος… Ο Παύλος μας… το χαρισματικό, υπερταλαντούχο, ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε κ απ’ τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… για κάπου καλύτερα ελπίζω. Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν κ του έπρεπαν ακόμα…) Κ πόσο σε σκέφτομαι….Παυλίτο… Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις…»

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.