Αρτέμιδα: Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η “Λευκή Νύχτα”

Ανακοινώθηκε από το Σωματείο “Ένωση ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας”, η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί φέτος η “Λευκή Νύχτα” στην Αρτέμιδα

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι..
14 Σεπτεμβρίου το ΣΕΒΕΑ μαζί και με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Λάμπρου Παναγιώτη, με αντικείμενο της συνάντησης, Λευκή Νύχτα 2024, Χριστούγεννα 2024 Καρναβάλι 2025.

Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και το πλάνο μας, και τόσο ο Δήμος όσο και οι Σύλλογοι κινηθήκαμε με καλή διάθεση και δημιουργικότητα για να γίνουν με επιτυχία αυτές οι εκδηλώσεις, και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον μήνα Οκτώβριο.
Μετά από έναν μήνα περίπου διεργασιών με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Παναγιώτη Λάμπρου, ξεπερνώντας κάποιες αντιξοότητες της τελευταίας στιγμής και την παραλίγο ματαίωση, με την συνδρομή και του συναρμόδιου αντιδημάρχου κ. Φίλιππου Αργυρού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο θεσμός που τόσο αγαπήθηκε, αυτός της Λευκής Νύχτας, επιστρέφει στην πόλη μας.

Σημειώστε την ημερομηνία :
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024

Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για να φέρουμε πολύ εμπόρευμα, να ετοιμάσουμε μεγάλες προσφορές και να σκεφτούμε όμορφες και πρωτότυπες ιδέες ώστε να προσελκύσουμε πολύ κόσμο εκείνη την ημέρα στα καταστήματα της αγοράς μας..!!!!

Είναι η στιγμή μας ώστε να κρατήσουμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο και χαρούμενο καθώς πλησιάζουν και οι γιορτές των Χριστουγέννων..
Σας καλούμε τέλος να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στην επόμενη συνάντηση μας για να καταστρώσουμε από κοινού τα επόμενα μας βήματα..
Συνάδελφοι, όλοι μαζί, μια γροθιά, μπορούμε πολλά και θα τα καταφέρουμε..

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.