Νέος φωτισμός LED σε όλους τους αθλητικούς χώρους Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης!

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση όλων των παλαιού τύπου, ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Παλλήνης με νέα φωτιστικά, υψηλής ενεργειακής απόδοσης τύπου LED.

Τα νέα σώματα φωτίζουν με εξαιρετική διαύγεια και δυνατά όλους τους αθλητικούς και βοηθητικούς χώρους, και εξασφαλίζουν σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει και το 70% και μεσοσταθμικά το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας φτάνει το 44,25%.

Με το έργο αυτό, ο Δήμος Παλλήνης, επισημαίνει ο Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης, επιτυγχάνει να έχει λειτουργικούς αθλητικούς χώρους με σεβασμό στο περιβάλλον και μεγαλύτερη οικονομία για την πόλη.

Ο φωτισμός LED, τονίζει ο Δήμαρχος, σε συνδυασμό με τη συντήρηση και αναβάθμιση των ίδιων των αθλητικών χώρων, επιτρέπει στους αθλητές μας και στο σύνολο της αθλητικής μας κοινότητας, να προπονείται, να αγωνίζεται, να επιτυγχάνει στόχους, με περισσότερη ασφάλεια και να δίνεται η ευκαιρία σε συνεχώς περισσότερους νέους να βρίσκουν δημιουργική διέξοδο μέσα από την άθληση.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.