Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του: Δεν θέλω να μιλάω για τον πιτσιρικάκο μου, μου φαίνεται άδικο

Στον λόγο που δεν θέλει να μιλάει δημόσια για την απώλεια του γιου του αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Σταμούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», με τη συζήτηση για τον γιο του να ξεκινάει μετά την ερώτηση που του έκανε η Φαίη Σκορδά, για το πώς είναι.

«Είμαι όσο καλά μπορώ να είμαι. Με την έννοια του ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν μια καινούργια μέρα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τι να πει κανείς τώρα (σ.σ. για το πώς βρίσκει δύναμη). Τώρα λέμε για τις κωμωδίες στο θέατρο. Δεν ξέρω, ίσως έχει ο άνθρωπος μια ικανότητα να ζει μέχρι να πεθάνει, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό», ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Οδυσσέας Σταμούλης: Έπιασα τον εαυτό μου να ντρέπεται πάνω στη σκηνή γιατί θεραπευόμουν

«Θέλω να πω δυο λόγια πάνω σε αυτό. Δεν θέλω να μιλάω για τον πιτσιρικάκο μου, γιατί μου φαίνεται άδικο για πολλά άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, είτε είναι γνωστοί, είτε όχι. Το να σου λείπει το παιδί σου είναι το ίδιο, όποιος και αν είσαι. Για αυτό και αποφάσισα να μην τον θυμάμαι δημόσια», συνέχισε ο ίδιος για την απώλεια του γιου του 11χρονου γιου του, που πνίγηκε το καλοκαίρι του 2023.

«Όμως εδώ, κατά τη γνώμη μου υπάρχει μια εξαίρεση, γιατί εγώ είμαι μια μεμονωμένη περίπτωση. Είναι οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Μιλάω για αυτό, γιατί θέλω να κάνω μια παράκληση, να μείνουν ενωμένοι, να κυνηγήσουν την υπόθεσή τους μέχρι το τέλος και να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε από αυτούς. Εγώ, σας δίνω τον λόγο μου, δεν ξέρετε πόση δύναμη παίρνω όταν τους βλέπω να αγωνίζονται. Είναι σαν να είμαστε και εμείς εκεί, και μας δίνουν δύναμη. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών», πρόσθεσε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς η δουλειά του τον βοήθησε να συνεχίσει, μετά την τραγική απώλεια του γιου του.

«Επί χρόνια πίστευα ότι κανέναν δεν αφορά τι περνάει ο ηθοποιός στα προσωπικά του, και ακόμα το πιστεύω. Πάνω στη σκηνή έπιασα τον εαυτό μου να ντρέπεται γιατί θεραπευόμουν και εγώ. Δεν ξέρω αν η τέχνη θεραπεύει ή αυτό που κάνεις», είπε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.