Επιβεβαίωση του irafina.gr! Παραιτήθηκε και ο Κοσμάς Πικουλίδης από Τοπικός Σύμβουλος Ραφήνας

Επιβεβαιώθηκαν οι αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr που ανέφεραν που αναμένεται να παραιτηθεί από τοπικός σύμβουλος Ραφήνας ο Κοσμάς Πικουλίδης ο οποίος ήταν και πρόεδρος.

Πριν από λίγο σε ανάρτηση του ανέφερε…

“Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Η σημερινή μου παραίτηση από τη θέση του τοπικού συμβουλίου (τόσο σαν πρόεδρος, όσο και σαν απλό μελος) ουδεμία σχέση έχει με την παραίτηση των Αντιδημαρχων και των δημοτικών συμβούλων.

Η απόφαση μου για την παραίτηση αυτή είναι γνωστή στη κυρία Δήμαρχο Δήμητρα Τσεβά από την προηγούμενη Πέμπτη και οι λόγοι αυτής έχουν να κάνουν με αυξημενες οικογενειακες και επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς και ενός νέου επιχειρηματικό εγχειρήματος το οποίο έχω ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες.

Παρακαλώ λοιπόν να μη δίνονται άλλες διαστάσεις και να μην αναπτύσσονται διάφορες φημολογίες, διότι οι λόγοι είναι αυτοί που προείπα ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ. Απλά λόγω κακής συγκυρίας συνέπεσε με τις παραιτήσεις των άλλων μελών της διοίκησης του Δήμου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αιρετούς με τους οποίους συνεργάστηκα σ αυτό το σύντομο πέρασμα μου από τα κοινά της πόλης μας και ιδιαίτερα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου όπου η συνεργασία μας ήταν πιο άμεση.

Εύχομαι καλή συνέχεια στα καθήκοντα τους και να επικρατήσει η λογική και η σύμπνοια.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο προσωπικό του δήμου για τη βοήθεια τους και ιδιαίτερα στη κυρία Nadia Metzitakou.
Τέλος ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με εξέλεξε σ αυτη τη θέση και λυπάμαι που για τους ανωτέρω λόγους δε μπόρεσα ν ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκοντα μου.

Καλή συνέχεια σε όλους κι εύχομαι τα οποία προβλήματα έχουν προκύψει να λυθούν σύντομα για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Υγ. Για τους καλοθελητες που διέρρευσαν την παραίτηση πρώτου καν την υποβάλω στο πρωτόκολλο του δήμου έχω να πω ότι πραγματικά λυπάμαι…”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.