Τζορτζ Μπάλντοκ: Μυστήριο ο θάνατος του – Τα πρώτα στοιχεία για το τραγικό τέλος του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Συγκλονίζει ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στις 09:00 το πρωί σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου του 31χρονου Μπάλντοκ.

Στο σπίτι του κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Αστυνομίας και αμέσως μετά ιατροδικαστής. Ανάστατοι είναι και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Μπάλντοκ η οποία βρισκόταν στην Αγγλία, τον αναζητούσε πολλές ώρες χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει. Εκείνος βρήκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή δίχως τις αισθήσεις του στον βυθό της πισίνας.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι στις 22:38 με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του.

«Χρειάστηκε να βουτήξει αστυνομικός που έφτασε για να τον βγάλει από τον βυθό. Ήταν με το μαγιό του και πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί κοντά του ένα μπουκάλι που μέχρι τη μέση είχε βότκα», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση, έχουν συλλέξει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που «βλέπουν» το σπίτι και το εξετάζουν εξονυχιστικά για το οποιοδήποτε στοιχείο.

Παράλληλα, η πρώτη εικόνα δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, πιθανότατα, είχε χάσει τη ζωή του αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στον πάτο της πισίνας.

Είναι ενδεικτικό πως οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι ανοιχτό ενώ ακόμα και η τηλεόραση ήταν σε λειτουργία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν εμφανή τραύματα στο σώμα του 31χρονου. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, εξετάζοντας κάμερες ασφαλείας και λαμβάνοντας καταθέσεις γειτόνων.

Ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε γνωστές ομάδες, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993. Είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μίλτον Κέιν Ντονς, όπου έκανε και το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2010 σε αναμέτρηση απέναντι στην Μπράιτον.

Με το βρετανικό σύλλογο κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, μέχρι το 2017. Στη διάρκεια αυτής της επταετίας παραχωρήθηκε ως δανεικός στις Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 εντάχθηκε με μεταγραφή στο δυναμικό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την φανέλα της οποίας φόρεσε συνολικά 219 φορές, εκ των οποίων οι 83 ήταν στην Premier League, πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023, καθώς και δύο ανόδους από την Championship στην Premier League.

Από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.