Τζορτζ Μπάλντοκ: Σφοδρές αντιδράσεις για το ρεπορτάζ του Λιάγκα για το ενοίκιο της μεζονέτας

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κάλυψη του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ από την εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα, εξέφρασαν γνωστοί δημοσιογράφοι, με αφορμή το ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή για το ύψος του ενοικίου της πολυτελούς κατοικίας με την πισίνα, για τα τετραγωνικά, για τις άλλες παροχές και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες για το σπίτι, προφανώς άσχετα με το τραγικό γεγονός.

Ειδικότερα, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος άσκησαν σφοδρή κριτική στην εκπομπή για το ρεπορτάζ για την πολυτελή μεζονέτα στη Γλυφάδα, ενώ μεγάλες αντιδράσεις έχουν εκδηλωθεί και από αρκετούς χρήστες των social media που δεν κρύβουν την ενόχλησή τους με τα όσα παρουσίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Τι ντροπή ρε… τι ντροπή…”, έγραψε ο Δημήτρης Κοτταρίδης στην ανάρτησή του στο Facebook.

Ενώ ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ανέφερε στην ανάρτησή του: “Μα, δεν ντρέπονται; Προφανώς και όχι”.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό, η πολυτελής κατοικία έχει εμβαδόν 210 τ.μ και είναι κατασκευασμένη το 2024. Εκτείνεται σε 2 επίπεδα, υπόγειο και ισόγειο και έχει 4 υπνοδωμάτια, πολλά μπάνια και άλλες παροχές…ενώ έχει και θέα στη θάλασσα. H αγοραστική της αξία φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Μόνο που η απαρίθμηση των πλεονεκτημάτων του σπιτιού δεν έχει καμία σημασία για την τραγική κατάληξη του ανθρώπου, ενώ το ενδιαφέρον για το σπίτι μειώνει την τραγικότητα του θανάτου.

Αυτή ακριβώς η περιγραφή του σπιτιού και η αναφορά στο ύψος του ενοικίου στα 15.000 ευρώ τον μήνα από την εκπομπή “Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε μόλις χάσει τη ζωή του, ήταν που προκάλεσε και τις έντονες αντιδράσεις εναντίον του γνωστού παρουσιαστή.

Σκληρή κριτική ασκείται και στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Χ”, με τους χρήστες και εκεί να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 και τον παρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα, ταυτίζοντάς όχι με δημοσιογράφο άλλα κάποιο μακάβριο μεσίτη ακινήτων, κάνοντας λόγο για σκουπίδια της τηλεόρασης και τη δημοσιογραφίας. Βολές δέχθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης που σήκωσε drone για να κινηματογραφήσει την πισίνα του ακινήτου…

 

 

Λίγες ώρες μετά, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε με story μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο αναφέρει ότι παραδέχεται ότι έκανε λάθος και ανέλαβε όλη την ευθύνη επ’ αυτού.

«Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε ο παρουσιαστής.

thetoc.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.