Έρχονται νέες διώξεις για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ – Τι λέει ο πατέρας του

«Θα ασκηθούν άμεσα διώξεις και σε άλλους εμπλεκόμενους!» αποκαλύπτει στο in ο Γιώργος Καϊμπάλης, πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του πριν 2 μήνες στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Μετά και την κατάθεση του υπομνήματος εκ μέρους του πατέρα του θύματος, όπου σε 30 σελίδες παρατίθεται αναλυτικά στοιχεία που φέρεται αποδεικνύουν την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, η ανακρίτρια αναμένεται να ασκήσει περεταίρω διώξεις τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του ΙΝ οι διώξεις θα αφορούν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως.

Ο χαροκαμένος πατέρας μιλώντας στο in, λίγες ώρες αφότου συνάντησε ανακρίτρια και εισαγγελέα και κατέθεσε το πολυσέλιδο υπόμνημα, δήλωσε αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέλους.

«Πήγα στην ανακρίτρια την Τετάρτη, παρέδωσα τον φάκελο και εκείνη με διαβεβαίωσε πως στην πορεία της ανάκρισης και όσο προχωρά πιο βαθιά στην δικογραφία θα ανοίγει η βεντάλια των ποινικών διώξεων. Το γεγονός ότι υπάρχει ανθρωποκτονία δια παραλείψεως το βεβαιώνει ο ίδιος ο θάνατος, ο θάνατος του γιου μου. Η αλήθεια είναι πως για μένα τίποτα δε θα αλλάξει. Το παιδί δε θα γυρίσει πίσω. Όμως έχω το χρέος να βάλω τα πράγματα σε τάξη για όλα τα παιδιά που κινδυνεύουν. Θα φτάσω σε όποιον φταίει κι ας είναι πολύ ψηλά. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να φέρω πίσω το παλληκάρι μου, όλα τα άλλα μπορώ να τα κάνω και θα τα κάνω.» δηλώνει ο κος Γ. Καϊμπάλης.

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.