Οργάνωσε με τα ξαδέρφια του τη δολοφονία της συζύγου του – Ταξίδεψε από Αθήνα στη Σουηδία και τη σκότωσε

Σενάριο ταινίας θρίλερ θυμίζει η ιστορία των δύο Σουηδών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (9/10) στον Νέο Κόσμο για τη δολοφονία μίας 27χρονης κοπέλας, επίσης Σουηδής, που έγινε στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Σουηδία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το θύμα της δολοφονίας ήταν σύζυγος του άνδρα που συνελήφθη στον Νέο Κόσμο από τα στελέχη του Τμήματος Αναζητήσεων, ενώ, με βάση την έρευνα που έγινε από τις σουηδικές Αρχές, στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά επτά άτομα, όλα μέλη της ίδιας οικογένειας!

Πρόκειται για ξαδέρφια, μεταξύ αυτών και του συζύγου της, τα οποία, για άγνωστο λόγο, φέρονται να συνεννοήθηκαν και να οργάνωσαν τη δολοφονία της 27χρονης. Βασικοί ύποπτοι αποτελούν ο σύζυγος της και η γυναίκα που εντοπίστηκαν στη χώρα μας, ενώ, όπως εκτιμάται, ο άνδρας του θύματος ταξίδεψε από την Αθήνα στη Σουηδία με πλαστά έγγραφα και πραγματοποίησε τη δολοφονία της συζύγου του, με την άμεση συνδρομή τόσο της δεύτερης συλληφθείσας όσο και των λοιπών συγγενών.

Για την υπόθεση αυτή, από το Τμήμα Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συγκροτήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, επιβεβαίωσε ότι οι δύο από τους επτά υπόπτους, βρίσκονται στη χώρα μας και εξακρίβωσε τη διεύθυνση διαμονής τους, καθότι δεν διέμεναν στις δηλωθείσες από αυτούς διευθύνσεις και κρύβονταν επιμελώς.

Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών φορητών συσκευών (tablet), εγγράφων και ρουχισμός, που ενδεχομένως σχετίζονται με την ερευνώμενη υπόθεση.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.