Καλλιακμάνης: Τουλάχιστον 2 κόκκινα φανάρια πέρασε ο γκαλερίστας που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λ Ποσειδώνος

Τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων είναι ενδεικτικά για την σφοδρότητα της σύγκρουσης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 53χρόνου και τον τραυματισμό 2 νεαρών ατόμων.

Η τραγική κατάληξη, ο νεκρός οδηγός, ο 53χρόνος γιατρός δηλαδή που βρισκόταν στη θέση του οδηγού του οχήματος που εμβολίστηκε, η τραυματίας συνοδηγός του οχήματος που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του γιατρού, ήταν το αναμενόμενο τέλος σε μία ξέφρενη πορεία που είχε ξεκινήσει ώρα πριν.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του 39χρονου γκαλερίστα και στη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το φονικό τροχαίο στην παραλιακή.

Ο 39χρονος οδηγούσε τζιπ με μεγάλη ταχύτητα και φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, να παραβίασε πολλές φορές ερυθρούς σηματοδότες, κατέπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε ο 53 χρόνος γιατρός, σύμφωνα με το In.gr.

Αυτή την εκδοχή αμφισβητεί ο πατέρας του οδηγού του οχήματος που έπεσε στο αυτοκίνητο του γιατρού.

«Ο νεκρός το μεγάλο θέμα, τώρα τι έγινε εκείνο το βράδυ κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή».

Αποκλειστικά στο LIVE NEWS o πατέρας θα μιλήσει για τον γιό του με τα καλύτερα λόγια αλλά και με αγωνία για την υγεία του.

«Έχουμε βάλει τώρα τους δικηγόρους να δούμε τι γίνεται να πάρουμε την προανάκριση δεν ξέρω και εγώ είμαι συγκεχυμένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή την στιγμή, δεν είμαι καλά. Χτες το βράδυ μπήκε στο χειρουργείο. Και ακόμα είναι με επήρεια νάρκωσης κτλ, δεν είναι καλά. Πολύ συγκροτημένος και πάρα πολύ καλό παιδί. Έχουμε μπλέξει δυστυχώς».

Στην παραλιακή συντρίμμια μαρτυρούν το κακό που έγινε. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης προφανής, τα κομμάτια από τα οχήματα παντού. Η πορεία του μοιραίου τζιπ ξεκίνησε από το Κολωνάκι. Μάλιστα η Τροχαία Γλυφάδας έχει λάβει δείγμα αίματος από τον 39χρονο οδηγό που φέρεται να διασκέδαζε στο Κολωνάκι.

Όσα έγιναν στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Λεωφόρο Ποσειδώνος έχουν μπει στο μικροσκόπιο της τροχαίας που προχώρησε στην σύλληψη του 39χρονου συνιδιοκτήτη της γνωστής γκαλερί για πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Τώρα οι δικαστικές Αρχές του άσκησαν ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σύμφωνα και με το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

«Τουλάχιστον 2 κόκκινα φανάρια πέρασε ο γκαλερίστας»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Υπάρχουν πάνω από 3 μαρτυρίες πως πέρασε τουλάχιστον δύο κόκκινα φανάρια. Οι πρώτες εκτιμήσεις της τροχαίας δείχνουν πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Ο εισαγγελέας ενεργοποιεί για πρώτη φορά το άρθρο 290Α του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει κακούργημα που προκαλεί θάνατο».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.