Συλλήψεις για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Στην σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, προχώρησαν χθες, Πέμπτη (10/10), στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος από κοινού με συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, προσέγγισαν ομοεθνή τους και αφού τον απείλησαν με μαχαίρι και τον χτύπησαν με καδρόνι του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο δράστη, ενώ σε κοντινό σημείο βρέθηκε το μαχαίρι, το οποίο περισυλλέχθηκε από αστυνομικούς και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύλληψη ενός 16χρονου στη Δάφνη

Επιπλέον, συνελήφθη και 16χρονος, βραδινές ώρες της 11-10-2024, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στην περιοχή της Δάφνης, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του μαχαίρι τύπου πεταλούδα μήκους 22 εκ.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος γονέα του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης- Υμηττού, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.