Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αντισμήναρχος ε.α. Θανάσης Μάγκας

Στο πένθος βυθίστηκε η Πολεμική Αεροπορία από τον ξαφνικό χαμό του Αντισμηνάρχου ε.α. Θανάση Μάγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 64 ετών, ξαφνικά από ανακοπή το μεσημέρι της Τρίτης (15/10).

Ο Θανάσης Μάγκας υπηρέτησε ως Μηχανικός στην Πολεμική Αεροπορία για 35 χρόνια, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή του, υπηρετούσε στα πυροσβεστικά αεροσκάφη στο αεροδρόμιο της Λαμίας.

Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντισμηνάρχου αφήνοντας πίσω μόνο φίλους, αφού όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει με το ήθος του, την ευγένειά του και τη δουλειά του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του.

Όπως λένε όσοι τον γνώριζαν ο Θανάσης Μάγκας έτρεχε για όλους και βοηθούσε γενικά όποιον είχε ανάγκη, γι αυτό και η απώλειά του δεν βύθισε στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και πολύ κόσμο που γνώριζε και είχε βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη (16/10/24) στις 4:00′ το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στον Σταυρό Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία.

Πηγή: Lamiareport

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.