Έλαμψε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret η Ανθή Φακιδάρη – Ο πρώτος «άγγελος» από την Ελλάδα

Ελληνική πινελιά είχε η επιστροφή σήμερα τα ξημερώματα των «άγγελων» της Victoria’s Secret, πέντε χρόνια μετά την τελευταία πασαρέλα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret θαμπώνοντας με την ομορφιά της.

Η Ανθή Φακιδάρη προετοιμαζόταν αρκετές ημέρες για το σόου της Νέας Υόρκης αναρτώντας υλικό από τα backstage στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα. Ωστόσο, η ίδια αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε όταν μια ημέρα επισκέφθηκε τον πατέρα της στο πλατό του Alpha, όπου εργαζόταν ως camera-man. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στον χώρο της μόδας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Fakidari (@anthifakidari)

Η πρώτη γνωριμία της Ανθής Φακιδάρη με το φως της δημοσιότητας ήταν παρόλα αυτά, ως σύντροφος του Αγγαίου Ποθητού, ο οποίος συμμετείχε στο GNTM 4.

Το μοντέλο μοιράζεται ορισμένες φορές στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από τη σχέση της με τον σύντροφό της, που είναι επίσης μοντέλο.

newpost.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.