Βερίκοκο μαρμελάδα
Από την Καλή Καλογήρου
Υλικά
1 κιλό βερίκοκα ώριμα
1 κιλό ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βερίκοκα και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα πολτοποιούμε στο μίξερ. Στη συνέχεια τα βάζουμε στην κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το νερό και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς για να μην κολλήσουν. Όταν το μείγμα γίνει μια ομοιόμορφη πηχτή μάζα,η μαρμελάδα είναι έτοιμη.
Καλή όρεξη!